ONTSTAAN VANUIT EEN PASSIE

ONTDEK ONZE ONLINE FOOD MARKET!

Franco Polo is ontstaan vanuit een passie voor kwalitatieve food & beverage producten. Voor een gepassioneerde bourgondiër is er niets zo fijn als in een authentieke en inspirerende food market te duiken waar nieuwe producten en smaken kunnen worden ontdekt en handelsrelaties kunnen ontstaan. Iedereen houdt van lekker eten maar even goed van een goede zaak te doen! En van daaruit is dan ook onze filosofie ontstaan : If You Love It, Buy Bulk!

naar onze foodmarket

ONZE FILOSOFIE : IF YOU LOVE IT, BUY BULK!

Als  je van een bepaald product een grootverbruiker bent, is het interessanter om in grotere hoeveelheden aan te kopen. Zijnde het nu als hardwerkende moeder die school koeken koopt voor de kinderen, als horeca uitbater die een unieke gin in huis heeft waarvoor de liefhebbers allemaal afzakken naar je tent, de bestsellers in jouw supermarkt of de speculaas koekjes waar jouw werknemers op het bedrijf gek van zijn… In dat geval koop je beter aan in ‘Bulk’. 

aanbod ontekken

WAAROM AANKOPEN IN BULK?

Waarom?  Je behaalt een ontzettend prijsvoordeel en daarbuiten is het ook duurzamer. Door meer in één keer te kopen bespaar je niet alleen veel hard verdiende centjes maar uiteraard ook wat verpakkingsmateriaal en transport ritjes wat onze planeet ook leuk vindt!

inkopen maar!

WAAROM ONZE online FOOD MARKET?

ontdekken
exclusives
bulk deals
coming soon

WIE ZIJN ONZE KLANTEN

 Zelfstandige supermarkten

Registreer je als retailer en ontdek tal van nieuwe producten om het assortiment mee te verrijken met aangepaste retail inkoopprijzen

 ONafhankelijke horeca 

Een uniek product in huis halen waarvoor de liefhebbers afzakken naar je tent doe je dankzij ons platform!

IMPORT/EXPORT

Klaar om met jouw merk de wereld te veroveren? Je reis begint hier bij FrancoPolo.com

 BEDRIJVEN

In bulk aankopen voor heel het team met een mega prijsvoordeel doe je altijd bij FrancoPolo.com!

OVER ONS PRODUCTAANBOD

ONTDEK ONZE MERCHANTS

Net zoals in een echte food market is het product aanbod op ons platform ook opgebouwd en samengesteld door een heel aantal verschillende ‘merchants’. Deze merchants zijn dus allemaal producenten, merken of officiële importeurs die hun product(en) aanbieden op onze online food market! Heb jij ook een uniek product dat een meerwaarde kan zijn voor onze online food market? Registreer je dan zeker op de merchant pagina!

AANSLUITEN ALS MERCHANT

POPULAIRE CATEGORIEËN

KOEKEN

SAUZEN

DEEGWAREN

DRANKEN

CHOCOLADE

CHIPS

ONTBIJTGRANEN

KETO

ANDERE BESTSELLING merchants

NIEUWS OVER ONZE food market