ONTDEK SAMYANG : DE KOREAANSE NOEDELS DIE DE WERELD VEROVEREN!

Dat ze vanuit Korea de wereldwijde instand noodle markt gingen veroveren had niemand zien aankomen, maar het merk Samyang is volop aan het slagen in deze missie! Dat is nu éénmaal de kracht van social media platformen als ‘Tiktok’. Het merk won daar op relatief korte termijn aan immense populariteit door een zéér specifieke virale factor: Ze zijn mega pikant! En dat brengt dan ook wel eens de nodige emoties op beeld om een viraal filmpje ineen te steken.

GENIALE PRODUCT MARKETING: VAN ULTRA PIKANTE INSTANT NOEDEL NAAR EEN GLOBAAL BESTSELLING ASSORTIMENT!

De nieuwe generatie consumenten wil niet alleen functioneel snacken, ook moet het consumeren ervan een beleving zijn en willen ze uitgedaagd worden. En daar is het merk Samyang met z’n ultra pikante noodles in geslaagd. Gelukkig hebben ze ook varianten op de markt gezet die toegankelijker en eetbaar zijn voor de gemiddelde noedel liefhebber die zich ondertussen al aan het ontpoppen zijn tot echte internationale hits. Waar zijn ultra pikante product referenties de marketing vehikel zijn geweest om de poort open te zetten tot het ontdekken van het volledige assortiment. 

BESTEL ZE NU VOOR UW AZIATISCHE WINKELAFDELING !

MONSTER IMPORT: NU AL DE NR.1 HIT VAN DE ZOMER!

Hoewel ‘Red Bull’ in wereldwijd volume nog steeds de absolute nummer 1 is zien wij in de rechtstreekse verkoop en distributie een enorme opkomst van het merk ‘Monster Energy’. Door het op de markt brengen van verschillende smaken en edities per land is Monster zich aan het omvormen toch een echte ‘cult brand’ met allure en zelfs een tikkeltje exclusiviteit. De vraag voor deze ‘exclusieve’ Monsters is dan ook ontzetten groot en consumenten betalen er ook graag wat meer voor. 

KLAAR OM EEN GOUDEN ZAAK TE DOEN? ONTDEK HET INKOOPVOORDEEL OP RED BULL!

Red Bull blijft zoals aangegeven de wereldwijde nummer één in sales en consumptie volume. Met z’n internationale marketing stunts, formule 1 teams en samenwerkingen met internationale steratleten is het merk niet meer weg te denken uit de winkelrekken. Ook wij verwelkomen het merk nu op ons inkoopplatform met een inkoopvoordeel op redelijk wat huidige aanbieders in de markt. Dus aarzel niet en haal je zomer stock in huis! Of in de winkel liever.

ONTDEK DE TROTSE NR.3 VAN DE WERELD AAN EEN 4+2 INKOOP ACTIE: ONTDEK BANG ENERGY!

Bang Energy is de challenger momenteel in de markt der energie dranken. Door het succes en populariteit op sociale media is het merk zich razendsnel wereldwijd gaan verspreiden. Zo zou het momenteel zijn opgeklommen tot de derde plek in wereldwijd sales volume. Ook de Europese markt wordt nu onder handen genomen door samenwerking met lokale distributeurs en inkoop platformen zoals FrancoPolo.com! Ontdek nu de 6 smaken van ‘Bang Energy’ door middel van een mega 4+2 sales actie.

BESTEL ZE NU VOOR UW ENERGY CORNER OF IMPULS ZONE!

ONTDEK DE NIEUWE INNOVATIE VAN MARS FOOD: HI PROTEIN BARS. DELICIOUS FLAVOR, NO GUILT!

Tijdens de voorbije jaren heeft het segment proteïne repen een enorme boost gemaakt. Deze tendens komt verder uit een universele vraag naar ‘functioneel’ drinken en snacken. Een louter ‘lekker’ drankje of snack is voor de nieuwe generatie consumenten niet meer genoeg. De ‘waarom’ is eens zo belangrijk! Mars Food heeft daar met deze nieuwe productielijn dan ook volop op ingespeeld door zijn wereldbekende klassiekers in chocolade repen te gaan omvormen naar volwaardige proteïne repen!

GRENADE X OREO PROTEIN BAR: NU AL EEN WERELDWIJDE BESTSELLER IN DE RETAIL!

Ook bij de marketing van Grenade zijn ze er in geslaagd om in te spelen op een universele marketing trend, namelijk de kracht van ‘collaborations’. Laat ons het cliënteel van twee totaal verschillende merken bij elkaar brengen en een zodanig  slim en uniek product creëren voor deze doelgroep dat het eigenlijk al een bestseller is nog voor het in de rekken ligt. En daar zijn ze met deze ‘Oreo Grenade’ samenwerking volledig in geslaagd. De cijfers van de lancering voorspellen dan ook het ontstaan van een nieuwe topper in het proteïne repen segment. 

ONTDEK ‘PROTEIN MILLIONAIRE’ VAN MOUNTAIN JOE’S: DE CHALLENEGR IN DE PROTEÏNE MARKT!

De Amerikaanse producent ‘Mountain Joe’s’ heeft tijdens de voorbije jaren ook enorm geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten die zowel inhoudelijk als branding wise volledig voldoen aan de eisen van deze nieuwe generatie consumenten. De ‘Protein Millionaire’ is dan ook het resultaat van deze avontuurlijke ontwikkelingstocht voor het merk en met succes. De repen gaan vlotjes over de toonbank en zijn duidelijk ook hier om een vaste plaats op te eisen in het proteïne segment. 

BESTEL ZE NU VOOR UW ENERGY CORNER OF IMPULS ZONE!