JE AANSLUITEN ALS MERCHANT OP ONZE ONLINE FOOD MARKET DOE JE ZO!

Wil jij als producent, merk of officiële invoerder van een uniek food & beverage product deel uitmaken van onze online food market? Dat kan. Ons platform is hier om voor jou bijkomende kanalen en nieuwe afzetmarkten te vinden! Zijde het nu de inkoper van het gezin, horecazaak, zelfstandige retailer of bedrijf… De ‘decision makers’ van de food & beverage industrie trachten wij met z’n allen op ons platform samen re brengen!  

AANLSUITEN ALS MERCHANT!
aansluiten als merchant
aansluiten als merchant
aansluiten als merchant

HOE HET WERKT

1. MERCHANT AANVRAAG

Vul het merchant registratie formulier in. Zodra wij deze ontvangen wordt nagegaan of uw product(en) voldoen aan de nodige eisen en of deze een meerwaarde zijn voor onze online food market.

 

2. PRODUCT EVALUATIE

Na evaluatie zullen er van de verschillende referenties in uw productaanbod stalen worden opgevraagd door onze ‘Quality & Tasting’ department. 

 

3. TOEGANG TOT DASHBOARD

Indien je wordt goedgekeurd als ‘merchant’ krijg je toegang tot jouw dashboard waar je jouw product(en) met de nodige informatie kan uploaden.

 

4. VERKOPEN MAAR!

Zodra uw product(en) zijn opgeladen en goedgekeurd zijn deze zichtbaar voor al onze klanten en bezoekers van de online food market!

FRITZ-KOLA CASE

ONTDEK DE KRACHT VAN EEN DEDICATED SALES CONQUEST!

Is jouw merk of product klaar om intensief te schalen?  Laat ons dan samen de mogelijkheden bekijken van een ‘dedicated sales conquest’.  In dit geval wordt er samen met ons team een traject opgesteld waarin we binnen bepaalde tijd het product intensief promoten en integreren bij ons extensief klantenbestand. Er zijn echter wel bepaalde voorwaarde waaraan het merk moet voldoen alsook zijn er hier op maat gemaakte commerciële voorwaarden aan verbonden.

case & info aanvragen

ANDERE BESTSELLING merchants

NIEUWS OVER ONZE MERCHANTS