Nu exclusief via FrancoPolo.com verkrijgbaar : ‘Het Historische Katerwater’ Vichy Catalan!

Bruisend Bronwater op zijn àllerbest!

Wanneer we ons gaan verdiepen en ons afvragen uit welke bron VCH Barcelona komt, gaan we regelrecht naar Girona in Spanje. Het bronwater voor VCH Barcelona komt namelijk uit de Vichy Catalaanse bron in Caldes de Malavella (Girona). Deze bron produceert een eigen gas bij een temperatuur van 60ºC. In 1881 ontdekte Dr. Modest Furest de gezonde eigenschappen van dit bronwater. Sindsdien wordt Vichy Catalan jaar na jaar gepositioneerd als een van de beste sprankelende mineraalwaters ter wereld! 

Vanwege de exportwetgeving is Vichy Catalan vooral bekend in Spanje zelf. Je kan het in elk restaurant/bar terugvinden. Vichy Barcelona is dus eigenlijk nèt hetzelfde bronwater, alleen is VCH Barcelona de naam van hun exportmerk. Maar we klagen niet, dit kleine verschil proef je niet aan het water zelf, en de gezondheidsvoordelen zijn natuurlijk nog steeds aanwezig. Iedereen content. Zijn unieke waterfles is ook een streling voor het oog en een meerwaarde op jouw mooi gedekte tafel. 

In de sportwereld is VCH Barcelona ook zeer bekend door al zijn gezondheidsvoordelen qua hydratatie. En.. voor wie een avondje heeft doorgezakt en te diep in het glas heeft gekeken is VCH Barcelona ook een meerwaarde, want beter katerwater bestaat er niet! 

Er is nog meer! De afgelopen jaren hebben ze bij VCH Barcelona ook geïnvesteerd in het maken van hun suikervrije Flavours-assortiment. Gezondheid staat nog steeds centraal, alleen zit er nog een heerlijk smaakje bij het bruisende bronwater. De blikjes zijn een enorme eye-catcher door hun opvallende kleuren en de hersluitbare dekseltjes maken het gewoon helemaal af. Super handig ook, zo mors je niets in de auto, of vliegt er op een warme zomerdag niets in je blikje dat je er niet in wilt hebben! 

Je hoort het vast al, maar hier bij Franco Polo, zijn we enorm fan van dit bruisende bronwater, het plaatje is compleet, heerlijk water, een prachtige uitstraling en voor ieder een smaak! Dit gezegd zijnde mogen we ons dan ook sinds kort trotse invoerder van VCH Barcelona voor heel de BENELUX noemen van dit mooie product.de Franco Polo Foodmarket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *