Streven naar ambachtelijke perfectie : Ontdek Fiorito Limoncello!

Fiorito, Salutè!

Fiorito is een jongensdroom die is uitgekomen van 2 broers, die ambachtelijkheid hoog in het vaandel dragen. Na een bezoek aan hun familie in Sicilië werden ze geïnspireerd door een limoncello die na het diner op tafel getoverd werd. De broers kwamen erachter dat dit een oud familierecept was. Ze besloten samen om een hoog kwalitatief merk op de markt te brengen. Er werd een plan van aanpak bedacht en alles waar ze naar streefden moest tot in de puntjes uitgewerkt worden. 

Allereerst gingen ze opzoek naar de beste citroenen van de wereld. Zo kwamen ze al gauw bij ‘Limone di Siracusa’ terecht. Niet alleen de naam steelt hier de show, het is gewoon een waar ambachtelijk, biologisch mooi proces. De citroenen worden met de hand geplukt, nadien worden ze grondig schoongemaakt. Daaropvolgend worden ze dan ook nog eens gecontroleerd op hun kwaliteit, enkel de allerbeste selectie wordt dan verzonden naar Nederland.

Eenmaal aangekomen in Nederland, krijgt deze selectie nog eens een verfrissend bad. Nadien worden de citroenen met de hand geschild. Enkel en alleen het bovenste laagje van de citroenschil hebben ze nodig bij Fiorito. Al de rest wordt naar een bedrijf gestuurd die het sap van de citroenen verwerkt.

Nadien worden de citroenen met de hand geschild. Enkel en alleen het bovenste laagje van de citroenschil hebben ze nodig bij Fiorito. Al de rest wordt naar een bedrijf gestuurd die het sap van de citroenen verwerkt. Top kwaliteit en zero waste dus, wat wij wel enorm kunnen appreciëren hier bij Franco Polo!

Zo is Fiorito Limoncello dus ontstaan en uitgegroeid tot een mooi authentiek product. Er zitten geen kunstmatige stoffen in Fiorito, het is een volledig biologisch product. De stijlvolle en moderne fles geeft deze authenticiteit perfect weer. De passie voor kwaliteit proef en zie je gewoon bij Fiorito, dit is waar we naar streven in onze cataloog van producten voor de Franco Polo Foodmarket.

Een reactie op “Streven naar ambachtelijke perfectie : Ontdek Fiorito Limoncello!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *